Πολιτική|22.11.2023 17:41

Ανδρουλάκης: «Ναι» στην ενιαία διαχείριση των υδάτων στη Θεσσαλία - «Γκρεμίστε το μπουζουξίδικο στον Πηνειό»

Αλέξανδρος Διαμάντης

«Ναι» στην ενιαία διαχείριση των υδάτων στη Θεσσαλία είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη Βουλή.

«Πηγαίνετε με την κυρία Λιακούλη και τους βουλευτές σας της ΝΔ και πηγαίνετε να γκρεμίσετε το μπουζουκτσιδικο στον Πηνειό. Πείτε και στον αρμόδιο υπουργό σας «Βασίλη ριχτό». Αν αυτό είναι μεταρρύθμιση, τότε αυτό εδώ δεν είναι σοβαρή μεταρρύθμιση, προς Θεού, να σοβαρευτούμε λίγο», σημείωσε με νόημα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ζήτημα των παρακολουθήσεων τονίζοντας ότι η παρουσία του κ.Σμυρλή (στη Βουλή) δεν επιβεβαιώνει την εξαγωγή του υλικού, αλλά  της παρακολούθησης ανθρώπων σε τρίτες χώρες. «Υλικό παρακολούθησης όχι φυσικών καταστροφών αλλά φυσικών προσώπων….», είπε.

«Πέρα από αυτή που δικαιολογεί το διεθνές δίκαιο η αντίδραση του Ισραήλ»

Ειδική αναφορά έκανε στη συμφωνία Ισραήλ - Χαμάς. Τόνισε συγκεκριμένα:

Σας βλέπω σιγά - σιγά να έρχεστε στη θέση μας. Η αντίδραση του Ισραήλ είναι πέρα από αυτά που δικαιολογεί το διεθνές δίκαιο. Αργά και σταθερά έρχεστε. Όμως στα χρωστάω κάτι. Είπατε ότι ο Ανδρέας έφταιγε που δεν αναγνώρισε το Ισραήλ και ο Μητσοτάκης έκανε την αναγνώριση. Ξεχνάτε ένα άτομο, τον κ. Καραμανλή. Αυτός κυβέρνησε πριν».

Κλείνοντας ξεκαθάρισε ότι για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μπίζνα η πράσινη μετάβαση αλλά κουλτούρα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η Χαριλάου Τρικούπη θα συναινεί χωρίς προοπτική!

ΘεσσαλίαΧαμάςειδήσεις τώραπαρακολουθήσειςΒουλήΠόλεμος στο ΙσραήλΠΑΣΟΚΝίκος Ανδρουλάκης