Πολιτική|23.11.2023 20:19

Έλλη Στάη στο OPEN: Ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε δεν υπάρχει πια - Το ΠΑΣΟΚ θα αναμετρηθεί με τον Κασσελάκη

Newsroom

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε δεν υπάρχει πια», σχολίασε η δημοσιογράφος Έλλη Στάη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Παράλληλα αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις από το κόμμα κάνοντας λόγο για «διαφορετική πολιτική γεωγραφία» όχι μόνο στο κόμμα, αλλά και στη Βουλή.

Η Έλλη Στάη σημείωσε ότι υπάρχει λύτρωση και από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη και από όσους αποχώρησαν. «Μένει να δούμε και τι θα κάνουν στο χώρο από αριστερά και τι θα κάνει ο κ. Κασσελάκης με τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει πια στα χέρια του», είπε τονίζοντας ότι «εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα».

Μίλησε επίσης για αντιφατικές και θολές κινήσεις «που είναι απορίας άξιο πώς θα μπορέσει να τα συντάξει». Αναφέρθηκε επίσης και στην παρέμβαση του Παύλου Πολάκη χαρακτηρίζοντάς την «ήπια» και με «αρχηγικό στυλ».

Αναφορικά με τη νέα κοινοβουλευτική ομάδα και τον χώρο που έχει «ανοίξει» στην περιοχή της κεντροαριστεράς, η δημοσιογράφος είπε ότι το ΚΚΕ «έχει ήδη πάρει από το κομμάτι της Αριστεράς που αποχώρησε» και πως «το ΠΑΣΟΚ θα αναμετρηθεί στα μαρμαρένια αλώνια με το κομμάτι που είναι υπό την προεδρία του κ. Κασσελάκη».

«Δεν ξέρουμε αν αυτοί που έμειναν, που είναι πολλοί, πώς θα συμπεριφερθούν. Εξαρτάται από την πολιτική γραμμή που θα χαράξουν», είπε στη συνέχεια, λέγοντας ότι «ο κύκλος εσωστρέφειας ίσως ξανανοίξει» και πως «το σημείο καμπής είναι οι ευρωεκλογές».

Έλλη ΣτάηΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης