Πολιτική|25.11.2023 15:00

Σαρακιώτης για δήλωση Τσακλόγλου: Αποδεικνύει ακόμα μία φορά από τι υλικά είναι φτιαγμένη η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Newsroom

Στη δήλωση του υφυπουργού Εργασίας, Πάνου Τσακλόγλου για τους «δικηγόρους» και τους «ντελιβεράδες», η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο από τους δικηγόρους όσο και από πολιτικούς φορείς και ανάγκασε τόσο τον ίδιο τον υφυπουργό, όσο και τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη να ζητήσουν «συγγνώμη» απαντά ο τομεάρχης Δικαιοσύνης και βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Γιάννης Σαρακιώτης.

«Παρά την απέλπιδα προσπάθεια του Υφυπουργού Εργασίας κ. Παναγιώτη Τσακλόγλου να ανασκευάσει τις άκρως ειρωνικές δηλώσεις του, καταδείχθηκε για μια ακόμη φορά από τι υλικά είναι φτιαγμένη η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», σημειώνει αρχικά ο κ. Σαρακιώτης και προσθέτει:

«Από περίσσια αναλγησία, αλαζονεία και έλλειψη συναίσθησης των μεγάλων δυσκολιών που βιώνει το σύνολο των ελευθέρων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολουμένων που ετοιμάζονται να επωμιστούν ένα ακόμη βάρος, αυτό της δυσβάσταχτης φορολόγησης που εισάγει το οικονομικό επιτελείο της. Έχοντας απολέσει κάθε δεσμό της με την κοινωνία, η Κυβέρνηση της Ν.Δ. λοιδορεί ολόκληρες κοινωνικές ομάδες, προκειμένου να υλοποιήσει το σχέδιο υπερφορολόγησής τους. Η αφ’ υψηλού πολιτική των χιλίων καρδιναλίων δεν έχει θέση στην Ελλάδα, που ονειρεύονται οι πολίτες της».?

ΣΥΡΙΖΑΠάνος Τσακλόγλουδικηγόροι