Πολιτική|28.03.2019 15:34

Βίτσας σε Πακιστανική Κοινότητα: Θα βρούμε τρόπους να έρχεστε στην Ευρώπη με ασφάλεια (vid)

Newsroom

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας έδωσε το παρών σε εκδήλωση της Πακιστανικής Κοινότητας Αθήνας, όπου μεταξύ άλλων διαβεβαίωσε τους παρευρισκομένους ότι η ελληνική κυβέρνηση καταβάλλει όλες τις απαραίτητες προσπάθειες ώστε να λυθούν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες στη χώρα μας. 

Ο κ. Βίτσας αναφέρθηκε στον νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα και διευθετεί εκκρεμότητες σχετικά με την παραμονή μεταναστών στην Ελλάδα, ενώ υποσχέθηκε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα βρει τρόπους ώστε οι Πακιστανοί να έρχονται στην Ευρώπη με «ασφάλεια και τάξη». 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN TV: 

Βαρβιτσιώτης: Ο Βίτσας υπόσχεται νομιμοποίηση σε όλους τους Πακιστανούς

Για θράσος κατηγορεί τον Δημήτρη Βίτσα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε στην Πακιστανική Κοινότητα. Ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β΄ Αθηνών, τονίζει πως ο κ. Βίτσας υπόσχεται νομιμοποίηση σε όλους τους Πακιστανούς, ενώ τον κατηγορεί πως «με απύθμενο θράσος υπερηφανεύεται ενώπιον της Πακιστανικής Κοινότητας για τη ρύθμιση νόμου που ψήφισε η κυβέρνησή του, η οποία επιτρέπει με ένα οποιοδήποτε χαρτί, ακόμη και μια επιστολή, να χορηγείται άδεια παραμονής για τρία χρόνια».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης προσθέτει πως ο κ. Βίτσας είπε μάλιστα πως, για το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής -μετά τη θάλασσα- «ούτε τα όνειρα έχουν σύνορα». «Δυστυχώς, τα όνειρα του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύονται εφιάλτης για τους Έλληνες», καταλήγει ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ.

μεταναστευτικόπακιστανική κοινότηταΔημήτρης Βίτσας