Κασσελάκης για Μεγάλο Περίπατο: «Όταν η Οικογένεια χάνει την εξουσία γίνεται καθεστώς»
Newsroom«Όταν η Οικογένεια χάνει την εξουσία, βρίσκει άλλο δρόμο αυτοπροστασίας: Γίνεται καθεστώς. Ιδίως αν πρόκειται να καλύψει εκλεκτό μέλος της», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας την τροπολογία της κυβέρνησής που «βγάζει» από το Δ.Σ. της εταιρείας «Ανάπλασης Α.Ε.», τον Δήμο Αθηναίων.
«Όσο ο Δήμαρχος Αθηναίων ήταν της οικογένειας, κατείχε τη θέση του Προέδρου της δημοτικής εταιρείας Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.», επισημαίνει ο Στέφανος Κασσελάκης. «Τώρα που δεν είναι, ο Κ.Μητσοτάκης τον πετάει έξω με τροπολογία της τελευταίας στιγμής!», συμπληρώνει.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει στην ανάρτηση του νέου Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα και υπενθυμίζει πως η «νέα δημοτική αρχή είχε προαναγγείλει ότι θα προχωρούσε σε διαχειριστικό έλεγχο στα πεπραγμένα του κ. Μπακογιάννη για τον Μεγάλο Περίπατο της Πανεπιστημίου και για άλλους "περιπάτους" με οσμή σκανδάλου».
- Καταδικάστηκε σε θάνατο ο διανομέας για τη φρικιαστική δολοφονία 7χρονης Αθηνάς στο Τέξας - «Θα αντιμετωπίσεις την οργή του Θεού»
- «Έκανα αυτό που έπρεπε»: Τα πρώτα λόγια του 54χρονου που δολοφόνησε τον 21χρονο Νικήτα στην Κρήτη
- Ανησυχία για εξάπλωση του χανταϊού: Πρώτο ύποπτο κρούσμα εκτός κρουαζιερόπλοιου - Εντοπίστηκε σε Γάλλο
- Ανείπωτη τραγωδία στην Αίγινα - Νεκρό βρέφος μόλις ενάμιση έτους