Πολιτική|05.01.2024 10:56

Τζάκρη: «Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό» - Τι αποκάλυψε για το τριήμερο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Newsroom

Να ρίξει τους τόνους επιχείρησε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη μετά την γκρίνια που προκάλεσε η πρόσκληση που απήθυνε ο Στέφανος Κασσελάκης στους βουλευτές του κόμματος για 3ημερη διαβούλευση στις Σπέτσες. 

Η Θεοδώρα Τζάκρη επεσήμανε ότι οι βουλευτές «θα μείνουν σε ένα ξενοδοχείο που έχει κλειστεί από τον πρόεδρο και θα πληρωθεί από τον ίδιο. Οι διαδικασίες θα γίνουν στο σπίτι του».

Θα μείνουν σε ξενοδοχείο και όχι στο εξοχικό του Κασσελάκη οι βουλευτές 

«Είναι δάνειο από τον κόσμο των επιχειρήσεων και των πανεπιστημίων. Είναι μια πρωτοβουλία που αφορά και τον απολογισμό των δράσεων και τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Η παρουσία 38 ανθρώπων σε 48 ώρες με 1.200 ώρες που θα είναι δουλειά γιατί τις έχουμε υπολογίσει. Μέσα σε 48 ώρες δεν θα μείνει τίποτα αδιευκρίνιστο ως προς το ποιες είναι οι προθέσεις μας και απορώ γιατί λοιδορείται», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα για το ύφος της επιστολής είπε ότι «είναι μια υπηρεσιακή επιστολή. Το e-mail σε 142 λέξεις διευκρινίζει διαδικαστικά ζητήματα. Αν εξέλιπε η καλλιέπεια είναι εκ της φύσης της επιστολής, δεν είναι ότι μας τελείωσε το πουμαρό. Δεν μας λείπει η μάχη των εντυπώσεων από μια τέτοια επιστολή».

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό», και πρόσθεσε «είναι τελείως καινούργιο και ξενίζει όπως η πρωτοβουλία του προέδρου να δανείσει το κόμμα».

Για το δάνειο το οποίο θα παραχωρήσει εταιρεία συμφερόντων του Στέφανου Κασσελάκη στις εταιρείες ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Τζάκρη είπε ότι θα είναι άτοκο κι ότι θα τα πάρει πίσω τα χρήματα του. «Ο κ. Κασσελάκης είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποείται στην Αμερική. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, θα τη δείτε στο πόθεν έσχες, για όνομα του Θεού», κατέληξε.

Σπέτσεςειδήσεις τώραΣτέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑΘεοδώρα Τζάκρη