Πολιτική|09.01.2024 23:29

«Έναν χρόνο μετά τα Τέμπη, το κομματικό ρουσφέτι ζει και βασιλεύει»: Αντίδραση Νοτοπούλου για προϊστάμενο που ευχαριστεί τη ΝΔ

Newsroom

Αίσθηση προκαλεί βίντεο που δείχνει έναν χρόνο μετά τα Τέμπη τον προϊστάμενο του σταθμού Έδεσσας, να ευχαριστεί βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τη συμβολή του για την ένταξη του δρομολογίου, αλλά και για την επιλογή του προσωπικού.

Σε βίντεο ο προϊστάμενος του σταθμού Έδεσσας κάνει δήλωση σε τοπικό μέσο για την επανέναρξή των δρομολογίων στον σταθμό και σημειώνει: «Να τονίσουμε την καταλυτική στάση του βουλευτή μας του Λάκη Βασιλειάδη που με δικές του ενέργειες καταφέραμε να εντάξουμε τα δρομολόγια μέχρι την Έδεσσα και στο επίπεδο κυκλοφορίας και στο επίπεδο επιλογής προσωπικού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρέμβαση του».

Νοτοπούλου: Το κομματικό ρουσφέτι στον ΟΣΕ ζει και βασιλεύει ένα χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών 

«Έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών το κομματικό ρουσφέτι στον ΟΣΕ "ζει και βασιλεύει"», τονίζει η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, παραπέμποντας στο βίντεο και υποστηρίζοντας ότι στη Νέα Δημοκρατία «αμετανόητοι και επικίνδυνοι συνεχίζουν τις παλαιοκομματικές πρακτικές τους σε βάρος της ασφάλειας των μεταφορών, των μετακινήσεων και του επιβατικού κοινού».

 

ειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΚατερίνα ΝοτοπούλουΤέμπηΟΣΕ