Μητσοτάκης: «Δεν έχω σκοπό να δεχτώ κάποιο ευρωπαϊκό αξίωμα- Θα μείνω στην Ελλάδα»
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΤο τοπίο αναφορικά με ορισμένα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μετακινείται σε κάποιο ευρωπαϊκό πόστο ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΕΡΤ.
«Δεν μπορούν να με αντιμετωπίσουν πολιτικά»
Σύμφωνα με τον ίδιο αυτά τα σενάρια είναι αναληθή και προέρχονται από κάποιους «που μη μπορώντας να με αντιμετωπίσουν πολιτικά να σκέφτονται κάποια έξοδο διά της "προαγωγής", προς τα πάνω». Αλλά όπως είπε δεν έχει στόχο να φύγει από την Ελλάδα.
«Θα επαναλάβω λοιπόν αυτό το οποίο είχα πει και στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης: ο ελληνικός λαός με εμπιστεύτηκε για να κυβερνήσω, να κυβερνήσουμε τη χώρα για την επόμενη τετραετία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για εμένα από το να είμαι Πρωθυπουργός της χώρας. Δεν είναι η πρωθυπουργία ένα σκαλοπάτι για κάποιο ευρωπαϊκό αξίωμα. Είναι η πιο σημαντική δουλειά την οποία δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσα να κάνω. Και δουλειά μου είναι να εκπροσωπώ την Ελλάδα στην Ευρώπη και όχι την Ευρώπη στην Ελλάδα», σημείωσε.
- Τραμπ για Γκίλφοϊλ: Δεν ήταν μέλος της οικογένειάς μου, δεν μας άρεσαν όσα διαβάζαμε
- Βίντεο ντοκουμέντο από το κόλπο με το «σκασμένο λάστιχο»: Πώς έκλεβαν χρήματα από πολίτες που έκαναν αναλήψεις
- Την υιοθέτησαν Αμερικανοί το 1959 από την Αθήνα - Βρήκε την οικογένειά της μετά από 64 χρόνια από ένα τεστ DNA
- Πρωτοπόρος επιχειρηματίας προσφέρει ξύσιμο πλάτης με 40 ευρώ την ώρα, ανοίγει franchise