Πολιτική|11.01.2024 22:07

Κασσελάκης: Επιμένει για την πρόταση υπουργοποίησης - Τι είπε για Σπέτσες και κομματικά ΜΜΕ

Newsroom

Παρά τις διαψεύσεις του Πρωθυπουργού και του εκδότη Εθνικού Κήρυξα Αντώνη Διαματάρη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Στέφανος Κασσελάκης επέμεινε ότι δέχθηκε πρόταση κατά τη διάρκεια της πρώτης τετραετίας της διακυβέρνησης Μητσοτάκη να αναλάβει υπουργείο.

«Ο διευθυντής του γραφείου μου φανέρωσε κάτι που γνώριζε με στοιχεία εδώ και χρόνια. Η αντίδραση Μητσοτάκη με ειρωνεία μου θύμισε την αντίδρασή του στις υποκλοπές», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star. Ερωτηθείς πώς αποδεικνύεται ότι πράγματι του έγινε πρόταση, σχολίασε, «εμείς δεν έχουμε θέμα με την αλήθεια».

«Πρόσκληση από την καρδιά μου για Σπέτσες»

Αναφορικά με τις Σπέτσες, είπε πως δεν πρόκειται ακριβώς για συνεδρίαση ΚΟ. «Είναι πρόσκληση του προέδρου στους βουλευτές του να τους φιλοξενήσει και να τους ακούσει. Έβγαλαν πολύ δουλειά. Δεν έχω κανένα ενδοιασμό να παίρνω πρωτοβουλίες που είναι καινοφανείς για την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι μια πρόσκληση από την καρδιά μου. Ο κ. Τσίπρας δεν ήταν αναμενόμενο να έρθει, πρέπει να μαζευτούμε με τους βουλευτές, να δουλέψουμε συντεταγμένα, να βγάλουμε αποτελέσματα», συμπλήρωσε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι δάνεισε 230.000 ευρώ στα κομματικά ΜΜΕ και έριξε τα βέλη του στον Πρωθυπουργό για τα δάνεια που δεν έχει εξοφλήσει. «Συζητήθηκε πολύ αυτό το θέμα, αυτό που δεν συζητήθηκε είναι πως ένας πρωθυπουργός κόμματος που χρωστά μισό εκατ. κυβερνά και παίρνει αποζημίωση για τις ελιές του».

Πότε θα μπει φαντάρος;

Ακόμα, προανήγγειλε ότι θα ανακοινώσει μια σειρά από προτάσεις για την ακρίβεια.  όπως τον μηδενικό ΦΠΑ σε προϊόντα πρώτης ανάγκης.

«Ο κ. Μητσοτάκης φάνηκε εκνευρισμένος με τον προκάτοχό του. Αλλά ο προκάτοχός του είναι ο ίδιος. Τι έκανε 5 χρόνια όταν φτωχοποιούταν ο Έλληνας πολίτης;», σχολίασε.

Τέλος, επιβεβαίωσε πως τον Μάρτιο θα εκτίσει την θητεία του, λέγοντας χαρακτηριστικά «περιμένω ενημέρωση από τον ναύαρχο Αποστολάκη». 

ΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώραΚυριάκος ΜητσοτάκηςΑντώνης ΔιαματάρηςΣτέφανος Κασσελάκης