Κακλαμάνης για ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν δέχομαι να με ενημερώσει ένα υπουργός που μόλις γνώρισα»
NewsroomΓια το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, όπου τόνισε ότι δεν θα δεχτεί το κυβερνητικό «μασάζ» στους βουλευτές της ΝΔ, για το ζήτημα και ότι «πρέπει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα και να συνεδριάσει όσες ώρες χρειαστεί για να συζητηθεί το ζήτημα».
«Εγώ είμαι στην παράταξη 60 χρόνια και δεν πρόκειται να πάω την Δευτέρα στην συνάντηση για το “μασάζ”. Πρέπει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα και να συνεδριάσει όσες ώρες χρειαστεί για να συζητηθεί το ζήτημα», είπε ο Κακλαμάνης.
«Είμαι στη Βουλή από το 1990, με εξαίρεση μια πενταετία που ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν δέχομαι να με ενημερώσει για ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο η ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια ένας υπουργός, που είναι ικανός, αλλά τον γνώρισα μόλις πριν μερικά χρόνια» πρόσθεσε.
Σημειώνεται, ότι η Δευτέρα και την Τρίτη, στα γραφεία της Ν.Δ. στην οδό Πειραιώς, καλείται, σε δύο γκρουπ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να ενημερωθεί αναλυτικά για το περιεχόμενο της νομοθετικής πρωτοβουλίας. Την εισήγηση έχει αναλάβει να κάνει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, με τη «βοήθεια» και των δύο αντιπροέδρων του κόμματος. Τη Δευτέρα θα παραστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης και την Τρίτη ο Κωστής Χατζηδάκης.
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις