Πολιτική|17.01.2024 12:33

ΠΑΣΟΚ: «Αδειάζει» τον Παρασκευαΐδη για τα ομόφυλα ζευγάρια: Οι απόψεις του δεν απηχούν τις θέσεις μας

Αλέξανδρος Διαμάντης

«Οι απόψεις του κ. Παρασκευαΐδη, όπως εκφράστηκαν σε συνέντευξη του, δεν απηχούν σε καμία περίπτωση τις θέσεις του κόμματος», αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, απαντώντας σε όσα είχε δημόσια πει για τα ομόφυλα ζευγάρια

Τι είχε δηλώσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ 

«Η ευγενής και κατά τα άλλα συμπαθής κοινωνική ομάδα των ομοφυλόφιλων, έχει γίνει πολυπληθής στις παρυφές και το περιβάλλον της, αλλά και εν γένει στο πολιτικό σύστημα[..] Η υπογεννητικότητα και το εν γένει δημογραφικό πρόβλημα της χώρας δε λύνεται με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αλλά με γάμους νέων ετερόφυλων ζευγαριών που θα τεκνοποιούν και θέλουν στήριξη και κίνητρα για να κάνουν παιδιά, πολλά παιδιά…», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Πηγές πάντως της Χαριλάου Τρικούπη στρέφουν τα πυρά τους και προς τη ΝΔ και τον Άδωνι Γεωργιάδη, καλώντας τον Υπουργό Υγείας να μην κάνει τον τιμητή όταν μέχρι πρότινος αρνούνταν το Ολοκαύτωμα. «Ας δουν στην κυβέρνηση τα του οίκου τους και τις αντιρρήσεις, που εκφράζουν δεκάδες βουλευτές και ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς», συμπλήρωναν από το ΠΑΣΟΚ.

ειδήσεις τώραομόφυλα ζευγάριανομοσχέδιοΠΑΣΟΚ