Πολιτική|21.01.2024 09:45
Το δείπνο Κασσελάκη και βουλευτών στις Σπέτσες - Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει μακριά από τις κάμερες
NewsroomΣε γνωστό εστιατόριο των Σπετσών μετέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (21/1), μετά τις εργασίες της δεύτερης ημέρας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι βουλευτές λίγο μετά τις 21:00, όταν και ολοκληρώθηκε η σύσκεψή τους στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη, μεταφέρθηκαν στο «Νερό της Αγάπης». Αρχικά είχε επιλεχθεί άλλο εστιατόριο, αλλά λόγω καιρού τελικά επέλεξαν μία πιο κοντινή λύση.
Παραμένει μακριά από τις κάμερες ο Κασσελάκης
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -και πάλι- δεν εμφανίστηκε στις κάμερες και δεν μετέβη μαζί με τους βουλευτές.
Κοντά στα μεσάνυχτα κάποιοι από τους βουλευτές εθεάθησαν να περπατούν προς τα ξενοδοχεία τους. Μεταξύ αυτών, ο Πέτρος Παππάς και ο Σωκράτης Φάμελλος.
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
- «Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
- Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»