Χρυσοχοΐδης: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε την τρομοκρατία να αναβιώσει»
NewsroomΓια την τρομοκρατική επίθεση με βόμβα απέναντι από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου και τα σενάρια ολικής επαναφοράς της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπογραμμίζοντας ότι «δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτή την υπόθεση (της τρομοκρατίας) να αναβιώσει».
Ο υπουργός αναφερόμενος στον ΣΚΑΪ για την εγκληματική ενέργεια στην καρδιά της πόλης και μάλιστα σε ώρα που η περιοχή ήταν γεμάτη με νέο κόσμο που είχε βγει για να διασκεδάσει τόνισε: «Κάποιοι θρασείς και επικίνδυνοι προχώρησαν σε μια ενέργεια που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο ζωές συμπολιτών μας».
«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε οι δράστες τέτοιων εγκληματικών ενεργειών να οδηγούνται στην Δικαιοσύνη και να τιμωρούνται» υπογράμμισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
Η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας
Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, ο υπουργός επεσήμανε πως «έχουμε υπερδιπλασιάσει κάποιες ομάδες κατά της εγκληματικότητας, τις ΟΠΚΕ, οι οποίες πλέον διατάσσονται στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε όλα τα αστικά κέντρα ώστε να πολεμήσουμε τη μεσαία και βαριά εγκληματικότητα. Αυτή τη στιγμή, γίνονται έλεγχοι σε κρίσιμα σημεία από βαριά οπλισμένους αστυνομικούς για να αντιμετωπίσουν το βαρύ έγκλημα».
Αναφορικά με το επίδομα των αστυνομικών, ο υπ. Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισε ότι «θα το πάρουν όλοι. Κάνουμε μία προσπάθεια για να ενισχύσουμε το εισόδημά τους».
- Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
- Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας