Πολιτική|18.02.2024 13:38

Κασσελάκης: Επιμένει στο ερωτηματολόγιο - «Δεν μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία»

Newsroom

Επιμένει στο ερωτηματολόγιο στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης παρά τα «πυρά» που δέχεται τις τελευταίες ώρες από κορυφαία στελέχη του κόμματος. 

«Στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν, λαμβάνοντάς την υπόψη.Γνωρίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, αλλά για να μιλήσουμε ξανά στην κοινωνία πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να ακούσουμε την κοινωνία», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε νέα ανάρτηση του. 

«Το να δώσουμε φωνή στα μέλη ήταν βασική μου δέσμευση από την πρώτη στιγμή, όταν έθεσα υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Άλλωστε, ο προοδευτικός κόσμος από το 2019 μάς φωνάζει "αλλάξτε τα όλα"», συμπληρώνει.

Παρά την κίνηση της Όλγας Γεροβασίλη να ζητήσει να συνεδριάσει εκτάκτως η πολιτική γραμματεία του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης παροτρύνει «τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο https://isyriza.gr/preconference_survey_form».

 «Οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας» επισημαίνει και σχολιάζει.«Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας»

Κλείνοντας απευθύνει κάλεσμα σε «όλους τους προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική στην κυβερνητική δυστοπία, και να στηρίξουν την προσπάθειά μου».

ειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΧρήστος ΣπίρτζηςΌλγα ΓεροβασίληΣτέφανος Κασσελάκης