Πολιτική|02.04.2019 11:58

Επίσκεψη στη Βόρεια Μακεδονία: H selfie του Ζόραν Ζάεφ με τον Αλέξη Τσίπρα

Newsroom

Με μία σέλφι φωτογραφία υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στα Σκόπια. 

Ο Ζόραν Ζάεφ πήρε το κινητό του τηλέφωνο και θέλησε με έναν ασυνήθιστο για κυβερνητικά στελέχη να καλωσορίσει τον Έλληνα πρωθυπουργό. Ο Ζόραν Ζάεφ κράτησε το κινητό του τηλέφωνο και έβγαλε συγκεκριμένα τρεις σέλφι με τον Αλέξη Τσίπρα, πρώτα μία με φόντο τους δημοσιογράφους. Στη συνέχεια, τράβηξε άλλη μια με φόντο τους υπουργούς αλλά και άλλη μια προσερχόμενος στον χώρο, όπου θα έχουν τις διμερείς επαφές τους.

T

Πάντως, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η κατ' ιδίαν συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του πρώτου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών. «Η Συμφωνία των Πρεσπών ενέπνευσε πολύ κόσμο που αναγνώρισε ότι είναι εφικτό να λύνεις διεθνείς διαφορές με αμοιβαίο σεβασμό. Οφείλουμε να δείξουμε ότι οι λαοί μας έχουν μόνο να κερδίσουν από τον δρόμο που ανοίχτηκε».

Αυτό σημειώνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter αναφορικά με την τελετή επίσημης υποδοχής της ελληνικής αποστολής στη Βόρεια Μακεδονία.

Αλέξης ΤσίπραςΖόραν ΖάεφΒόρεια Μακεδονία