Πολιτική|23.02.2024 22:00

ΣΥΡΙΖΑ: Σοβαρές σκέψεις για υποψήφιος πρόεδρος κάνει ο Καραμέρος

Newsroom

Μία τρίτη υποψηφιότητα φαίνεται ότι προκύπτει για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον Στέφανο Κασσελάκη και την Όλγα Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, σοβαρές σκέψεις για να κατέβει ως υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος κάνει ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος.

«Χάσαμε μάχες αλλά οι πιο κρίσιμες που έχουμε μπροστά μας μπορούν να κερδηθούν»

Χθες, Πέμπτη, ο Γιώργος Καραμέρος σχολίασε με ανάρτησή του την παρέμβαση - «βόμβα» του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει στιβαρό μήνυμα αλλαγής και αντεπίθεσης. Χάσαμε μάχες αλλά οι πιο κρίσιμες που έχουμε μπροστά μας μπορούν να κερδηθούν με σοβαρότητα & αξιοπιστία. Χωρίς ναρκισσισμούς & παλινωδίες. Η δύναμη να αντληθεί, η λύση να δοθεί... από το Λαό με το Λαό για το Λαό», έγραφε στο Χ.

Και η Όλγα Γεροβασίλη απέναντι στον Κασσελάκη

Πριν τον κ. Καραμέρο είχε γίνει γνωστή η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη. Το βράδυ της Πέμπτης, ειδικότερα, υπήρξε ολονύχτια σύσκεψη ανάμεσα στους «στρατηγούς» του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή ήταν παρόντες ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Κώστας Ζαχαριάδης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έφης Κουτσοκώστα για το OPEN, ήταν και ο Νίκος Παππάς -κάτι όμως που ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει.

Στόχος της συνάντησης ήταν να βρεθεί μία ενιαία υποψηφιότητα απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη και η επικρατέστερη είναι η Όλγα Γεροβασίλη.

Η Όλγα Γεροβασίλη συνομιλεί τακτικά με τον Αλέξη Τσίπρα, ήδη από την περίοδο που ήταν εκείνος στην προεδρεία αλλά και μετά από την παραίτησή του. Πολύ κοντά στον κ. Τσίπρα είναι και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος είναι στο πλευρό του εδώ και πολλά χρόνια.

Μένει, ωστόσο, να φανεί εάν όλοι όσοι βρέθηκαν στον «μυστικό δείπνο» της Πέμπτης θα στηρίξουν την Όλγα Γεροβασίλη, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει «κλειδώσει» τίποτα.

ειδήσεις τώραΌλγα ΓεροβασίληΣτέφανος ΚασσελάκηςΓιώργος ΚαραμέροςΣΥΡΙΖΑεκλογές