Πολιτική|02.04.2019 19:27

Μόνο στο ethnos.gr: Οι 137 επιχειρηματίες που συνοδεύουν τον Τσίπρα στη Β. Μακεδονία

Βούλα Κεχαγιά

Ένα ακόµη βήµα για την ενίσχυση των θετικών αποτελεσµάτων που έχει για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή η Συµφωνία των Πρεσπών κάνει σήµερα ο Αλέξης Τσίπρας, που επισκέπτεται επισήµως τα Σκόπια για να ενθαρρύνει συγχρόνως τη σύναψη οικονοµικών συµφωνιών ανάµεσα σε κορυφαίους επιχειρηµατικούς οµίλους των δύο χωρών.  Το ethnos.gr αποκαλύπτει τη λίστα με τους 137 επιχειρηματίες που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό στο ταξίδι του.

Η πολυάριθµη επιχειρηµατική αποστολή είναι από µεγάλο φάσµα τοµέων, όπως οι κατασκευές, η ενέργεια, τα τρόφιµα, η βιοµηχανία και οι νέες τεχνολογίες. Εξ αυτού του λόγου θα πραγµατοποιηθεί το απόγευµα επιχειρηµατικό φόρουµ στο οποίο θα απευθύνουν χαιρετισµό και οι δύο πρωθυπουργοί. Σηµειωτέον πως οι επικεφαλής ορισµένων επιχειρηµατικών κολοσσών όπως οι κ. Μυτιληναίος, Κοντοµηνάς και Στασινόπουλος εκπροσωπούνται αυτοπροσώπως στο επιχειρηµατικό φόρουµ.

Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα από την πλευρά της κυβέρνησης είναι στην αποστολή οι Γιάννης ∆ραγασάκης, Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Αποστολάκης, Γιώργος Σταθάκης, Χρήστος Σπίρτζης, Σταύρος Αραχωβίτης, Ανδρέας Ξανθός, Σία Αναγνωστοπούλου, Μάρκος Μπόλαρης και Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Ζόραν ΖάεφΑλέξης ΤσίπραςΒόρεια Μακεδονίαεπιχειρηματίες