Πολιτική|29.02.2024 21:33

ΣΥΡΙΖΑ: Η θέση που πρότεινε ο Κασσελάκης στη Γεροβασίλη

Newsroom

Μετά τα φιλιά και τις χειραψίες στην πορεία για τα Τέμπη, Στέφανος Κασσεάκης και Όλγα Γεροβασίλη δείπνησαν το βράδυ της Τετάρτης σε εστιατόριο στο Παγκράτι, σε πολύ θερμό κλίμα όπως μετέφεραν και από τις δύο πλευρές, πηγές που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κ. Γεροβασίλη φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση που της έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για να συμμετάσχει στο νέο Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δύο τους μάλιστα, θα περιοδεύσουν μαζί στην εκλογική περιφέρεια της κ. Γεροβασίλη σε μια προσπάθεια να πέσουν οι εσωκομματικοί τόνοι που σηκώθηκαν κατά το θυελλώδες συνέδριο με φόντο τις ευρωεκλογές.

Ανησυχία για τις δημοσκοπήσεις

Πάντως, όπως έγραψε νωρίτερα το ethnos.gr, στην Κουμουνδούρου, έχουν αρχίσει να ανησυχούν πραγματικά για το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αρχίσει να παγιώνεται στην τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις. Πιθανή απώλεια της δεύτερης θέσης σε συνάρτηση με ένα ποσοστό που δεν θα υπερβαίνει κατά πολύ το 10% είναι βέβαιο ότι θα επαναφέρει τις συζητήσεις και τις αμφισβητήσεις εντός κόμματος.

ειδήσεις τώραΌλγα ΓεροβασίληΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκης