ΣΥΡΙΖΑ: Η Βούλα Κεχαγιά επικρατέστερη για νέα εκπρόσωπος Τύπου
NewsroomΗ δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά φαίνεται πως είναι η επικρατέστερη για να αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου στον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες και να διαδεχθεί στη Δώρα Αυγέρη, η οποία θα κατέλθει υποψήφια στις ευρωεκλογές. Κατά τις ίδιες πηγές, επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται την προσεχή Δευτέρα.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο η Βούλα Κεχαγιά είχε αναλάβει διευθύντρια της «Αυγής»
Το βιογραφικό της Βούλας Κεχαγιά
Η Βούλα Κεχαγιά ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ από το 2003 όταν ανέλαβε την κάλυψη των κομμάτων της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς για την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
Από το 2009 κάλυπτε το κυβερνητικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στην ΕΡΤ ως συντάκτρια του πολιτικού ρεπορτάζ, ενώ από το 2003 ήταν ανταποκρίτρια της ΕΡΤ 3 στην Αθήνα για θέματα ΠΑΣΟΚ.
Προηγουμένως εργαζόταν στην Θεσσαλονίκη για την ΕΡΤ3 και την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ενώ είχε εργαστεί ως συντάκτρια και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» και στο «Έθνος».
Επίσης, είχε εργαστεί ως ανταποκρίτρια στο Mega Channel.
Έχει σπουδάσει στην Θεσσαλονίκη στην Σχολή Καλών Τεχνών και σε ιδιωτικό κέντρο δημοσιογραφίας. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά.
- «Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
- Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
- Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια