Πολιτική
|
03.04.2019 13:11
Παπακώστα: Αυτές οι ευρωεκλογές είναι οι πιο κρίσιμες
Newsroom«Οι φετινές ευρωεκλογές είναι οι πιο κρίσιμες για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή της η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.
Η πρόεδρος του Ν.Ε.Ο σημειώνει τα ακόλουθα: «Για πρώτη φορά το πολιτικό σύστημα είναι κατακερματισμένο στην Ευρώπη, η αβεβαιότητα από το Βrexit, οι διασυνοριακές προκλήσεις, οι κοινωνικές ανισότητες, είναι το πεδίο στο οποίο θα επιχειρήσουμε για τα επόμενα 5 χρόνια. Οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν στις εκλογές του Μαΐου το μέλλον της Ευρώπης. Καλώ όλους όσοι πιστεύουν στο Φως και πολεμούν το σκοτάδι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, απέναντι στον λαϊκισμό και τον φανατισμό, για μια Νέα αρχιτεκτονική στην Ευρώπη, Ουμανιστική και όχι Μεσαιωνική».
Διαβάστε ακόμη
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)