Πολιτική|15.03.2024 21:17

Στέφανος Κασσελάκης: Το πρώτο 24ωρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο στρατό

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στην πύλη του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στη Θήβα, για να παρουσιαστεί στο στρατό, όπου και θα υπηρετήσει για 15 ημέρες.

Αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες, έχοντας στο πλευρό του τον πατέρα του, ενώ το τηλέφωνό του χτυπούσε συνέχεια.  Χωρίς πλέον τη συνοδεία της προσωπικής του φρουράς, αφού παρέδωσε το δελτίο κατάταξης και την αστυνομική του ταυτότητα, πέρασε την πύλη για να ντυθεί στα χακί.

Η θητεία για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδες καθώς έτσι προβλέπεται για τους Ομογενείς που έχουν συμπληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας τους.

«Είναι τιμή μου να είμαι σήμερα εδώ, να υπηρετήσω την Πατρίδα μου (…) Θα παρουσιαστώ για να υπηρετήσω τη χώρα που αγαπώ. Είμαι υπερήφανος για την χώρα μου! Εννοείται... αλλά δεν είμαι υπερήφανος για όλα όσα γίνονται στη χώρα μου», είπε ο κ. Κασσελάκης σε δήλωσή του. Ο κ.Κασσελάκης θα ορκιστεί στις 29 Μαρτίου.

Η πρώτη του ανάρτηση

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την είσοδό του στο στρατόπεδο της Θήβας έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα. Πόσο μάλλον για εμένα, ένα «παιδί της Ομογένειας». Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας - έστω για λίγες εβδομάδες. Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή».

 

ΣΥΡΙΖΑστρατόςΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώραστράτευση