Ανδρουλάκης: Η ΝΔ κατάφερε να κάνει τη στέγαση το ακριβότερο δικαίωμα στην Ελλάδα
NewsroomΣτην αγορά του Περιστερίου περιόδευσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της καμπάνιας του κόμματος για τη στεγαστική κρίση.
Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης μεταξύ άλλων σημείωσε: «Η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να κάνει τη στέγαση το ακριβότερο δικαίωμα στην Ελλάδα. Τα ενοίκια για τις οικογένειες έχουν αυξηθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατά 42% και για τους φοιτητές περίπου στο 50%. Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να υπάρξουν ημίμετρα.
Γι’ αυτό εμείς προτείνουμε την κατάργηση ή την αναστολή της Golden Visa. Και, βέβαια, όσα ακίνητα έχουν ήδη πουληθεί με Golden Visa, προτείνουμε να μην επιτρέπεται η βραχυχρόνια μίσθωση τους, παρά μόνο η ιδιοκατοίκηση ή η μακροχρόνια μίσθωση.
Και, τέλος, προτείνουμε εκτεταμένα προγράμματα κοινωνικών κατοικιών. Με αυτές τις θέσεις θα αποκλιμακωθούν τα ενοίκια και θα πέσει το κόστος ζωής που κάνει ανυπόφορη την πραγματικότητα για χιλιάδες Έλληνες πολίτες σε όλη την Ελλάδα».
- «Επικίνδυνος»: Το αποφυλακιστήριο-ντοκουμέντο που «έδειχνε» τη νέα τραγωδία στη Γλυφάδα
- Η κυβέρνηση Τραμπ σε κλοιό πιέσεων: «Καζάνι που βράζει» η Μινεάπολη με τις εκτελέσεις της ICE
- Καταγγελία-σοκ του Πετρόπουλου μετά το Κολοσσός-Ολυμπιακός: «Ελπίζω τα φρένα μου να κόπηκαν μόνα τους»
- Το ChatGPT χρησιμοποιεί ως πηγή την «Grokipedia» του Μασκ: Φόβοι για διασπορά παραπληροφόρησης