Πολιτική|24.03.2024 18:26

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος

Newsroom

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στην οποία ζητά παραίτηση Μητσοτάκη και κάνει λόγο για «κρατική μονταζιέρα».

Ο κ. Μαρινάκης τονίζει ότι «δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε μισή σπιθαμή αμφισβήτησης της Δημοκρατίας μας στους υπονομευτές της και τους υποκινητές τους».

Η δήλωση:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να ξεπεράσει το έτερο φερέφωνο της απόπειρας αποσταθεροποίησης της χώρας, με τη σημερινή ανάρτησή του, πέρασε σε άλλη «πίστα» και έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος.

Είναι αδιανόητο, 50 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσβάλλει τόσο βάναυσα την λαϊκή βούληση και να παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε μισή σπιθαμή αμφισβήτησης της Δημοκρατίας μας στους υπονομευτές της και τους υποκινητές τους.

Η ανάρτησή του Kασσελάκη

Την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ζήτησε με νέα του ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις από «Το Βήμα» που κάνει λόγο για αλλοίωση των διαλόγων μηχανοδηγού-σταθμάρχη το μοιραίο βράδυ που έγινε το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

«Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι υπήρξε κρατική μονταζιέρα την ίδια τη νύχτα του εγκλήματος των Τεμπών, με σκοπό να αποδοθούν ευθύνες αποκλειστικά σε ανθρώπινο λάθος» αναφέρει ο Κασσελάκης και τονίζει «καλώ τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί ήρεμα και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια» ζητώντας να πάμε σε εκλογές.

 

πρόταση δυσπιστίαςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΠαύλος ΜαρινάκηςΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώρα