Πολιτική|26.03.2024 17:32

Βορίδης για πρόταση δυσπιστίας: «Το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί εκδοτικά συμφέροντα»

Αλέξανδρος Διαμάντης

Την άμεση πρόοδο της διαδικασίας συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας που κατατέθηκε από το ΠΑΣΟΚ, ζήτησε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, τονίζοντας ως τα κόμματα της αντιπολίτευσης προσυπέγραψαν «ένα σόου και κοκορομαχία που δεν θα έχει αποτέλεσμα».

«Το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα»

Ειδικότερα, ο Μάκης Βορίδης επέμεινε ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί συγκεκριμένα εκδοτικά συμφέροντα. «Η αλήθεια είναι ότι δημιουργεί εντύπωση η πρόταση σας, διότι όλα όσα αναπτύξατε είναι ζητήματα που έχουν αντιμετωπίσει στην Ολομέλεια πολλές φορές.

Τα ζητήματα για τα Τέμπη, τα συζητήσαμε όταν αποφασίσαμε εξεταστική, και εκεί υπήρχε συζήτηση για σύσταση προκαταρκτικής, η Ολομέλεια συζήτησε επί του πορίσματος της εξεταστικής, όλα τα άλλα έχουν απασχολήσει 56 δημόσιο διάλογο και είναι υπαρκτά αλλά όλο αυτό το διάστημα έχουν απασχολήσει. Όλους μας», είπε αρχικά και αναρωτήθηκε τι είναι αυτό που αλλάζει και οδήγησε το ΠΑΣΟΚ στην πρόταση δυσπιστίας. «Γιατί δεν την καταθέσατε όλο το προηγούμενο διάστημα και δηλώσατε καταθέστε Κυριακή; Το δημοσίευμα Βήματος που αναφέρεται σε υπόθεση για την οποία όχι απλώς δόθηκαν εξηγήσεις αλλά κυριολεκτικά δεν καταλαβαίνει κανείς το περιεχόμενο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για καταλήξει στο συμπέρασμα πως «όταν λέμε ότι είστε εντολοδόχος συγκεκριμένων συμφερόντων εννοούμε τη σχέση του δημοσιεύματος με την πρόταση δυσπιστίας».

Σε κάθε περίπτωση χαρακτήρισε καλοδεχούμενη την πρόταση δυσπιστίας και έκανε ειδική αναφορά στο άρθρο Κασσελάκη που μιλάει για σόου και κοκορομαχία. «Ένα σόου και κοκορομαχία που μάλιστα δεν θα έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα, βεβαίως δεν θα έχει. Η αλήθεια είναι ότι για τη πρόταση θα δώσει απάντηση η Βουλή στο τριήμερο και ο λαός στις επικείμενες ευρωεκλογές», τόνισε.

πρόταση δυσπιστίαςΒουλήειδήσεις τώραΠΑΣΟΚΜάκης Βορίδης