Πολιτική|27.03.2024 11:48

Τριαντόπουλος στη Βουλή: Δεν υπήρχαν εντολές για μπάζωμα, υπήρχαν πρωτόκολλα και προβλεπόμενες διαδικασίες

Αλέξανδρος Διαμάντης

Απάντηση στα περί μπαζώματος επιχείρησε να δώσει ο Υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.

Αβάσιμα όσα λέγονται

Συγκεκριμένα, αφού χαρακτήρισε αβάσιμα όσα λέγονται για την περιοχή όπου μπαζώθηκε μετά το δυστύχημα των Τεμπών, τόνισε ότι «δεν υπήρχαν εντολές, υπήρχαν πρωτόκολλα και προβλεπόμενες διαδικασίες. Δεν συμμετείχα στις συνεδριάσεις του ΣΟΠΠ. Το γνωρίζετε κύριοι συνάδελφοι, αλλά δεν το αναφέρετε». 

Σύμφωνα με τον κ. Τριαντόπουλο «βρέθηκε εκεί ως μέλος κυβερνητικού κλιμακίου» και ασχολήθηκε με διάφορα διαχειριστικά ζητήματα, όπως τη  φιλοξενία των συγγενών διασταυρώσεις και αναγνωρίσεις των θυμάτων καθώς επίσης τη  στήριξη συγγενών θυμάτων και συγγενών.

Συνεπώς, ο Υφυπουργός τόνισε ότι η αντιπολίτευση επιχειρεί να τροφοδοτήσει σενάρια  και παραφιλολογίες μέσω  fake news που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα με σκοπό να στηρίξουν το αφήγημα που τους εξυπηρετεί. «Η πολιτική μου παρουσία είχε στόχο να συντονίσω την κρατική βοήθεια και, επίσης, να ενημερώνω όποτε χρειάστηκε για την εξέλιξη της συλλογικής προσπάθειας, όπως έγινε με συνεντεύξεις εκείνες τις ημέρες», εξήγησε ο ίδιος. 

Τέμπηειδήσεις τώραΒουλήΧρήστος Τριαντόπουλος