Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα στα Τέμπη» - Πυρά κατά Κωνσταντοπούλου
Newsroom«O πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού με πήρε τηλέφωνο και με εξουσιοδότησε να αναφέρω εδώ στη Βουλή ότι όλα αυτά που λέτε είναι ακραία και συκοφαντικά», σημείωσε ξεκινώντας την ομιλία του απευθυνόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα στα Τέμπη. Υπάρχει ένα δυστύχημα. Κάθε φορά που φωνάζετε αποδεικνύετε πόσο χυδαία ψεύτρα είστε. Φωνάζετε ''αθώος'' για να με προβοκάρετε», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.
«Το μόνο που σας νοιάζει είναι το πώς θα ρίξετε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε ο κ. Γεωργιάδης.
«Πρέπει να πάρετε τον λόγο και να ζητήσετε συγγνώμη» είπε με έμφαση ο υπουργός Υγείας. «Αυτά που είπατε είναι προσβολή της μνήμης ενός νεκρού. Πρέπει επιτέλους να σέβεστε τους νεκρούς» πρόσθεσε επίσης στην παρέμβασή του.
Η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε και πήρε τον λόγο επί προσωπικού τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θα πέσει στο επίπεδο του κ. Άδωνι Γεωργιάδη. «Δεν έχω καμία αντίρρηση να πάρω στο τηλέφωνο τον πατέρα του άτυχου μηχανοδηγού για να του πω ποιος τον έβαλε στη μοιραία αμαξοστοιχία» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας προκαλώντας νέα έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας.
«Ουδέποτε επιβεβαίωσα ότι ο Σπύρος Βούλγαρης ήταν εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη. Ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού το αρνείται. Εφόσον λέτε ότι τον σέβεστε πάρτε τον τηλέφωνο, ζητήστε συγγνώμη και σταματήστε την χυδαιότητα» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!