Κασσελάκης σε Μητσοτάκη για Μαρέβα: Δεκάδες καλοί οικογενειάρχες δεν μπορούν να πάνε στη δικαιοσύνη
NewsroomΜε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όσα έγραψε στο Facebook για τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόβσκι.
Η ανάρτηση Κασσελάκη
Στην ανάρτηση του ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: «Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη.
Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης Πρωθυπουργός.
Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις ΑΛΛΕΣ οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους».
- Πινακίδες με το... σταγονόμετρο: Ψηφιακό «λίφτινγκ» μετά το μπλόκο των ελλείψεων
- Γιατί πάει στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Το «μενού» των συναντήσεων και ο ρόλος της Ελλάδας
- Αλλάζει ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης: Η κατάρρευση των γερμανικών κομμάτων και η επέλαση της AfD
- Βίντεο ντοκουμένο: H στιγμή που ο πιλότος πηδά από το φλεγόμενο Boeing της Amazon στο Μαϊάμι