Μαρινάκης για Ακρίτα: Θα προχωρήσει η νομική διαδικασία
Newsroom«Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα είναι ανατριχιαστική. Δεν είναι απλά ψέματα. Είναι πράγματα που δεν έχουν απασχολήσει καμία διαδικασία» τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στα όσα έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη Μαρέβα Μητσοτάκη.
«Υπάρχει η πολιτική αντιπαράθεση …υπάρχει η σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση με σφοδρές κατηγορίες και υπάρχει και η απογείωση της χυδαιότητες που είναι οι προσωπικές υποθέσεις. Είναι όταν αυτές οι επιθέσεις είναι εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο Action 24.
«Αυτονόητο ότι θα προχωρήσει η νομική διαδικασία»
«Δεν είναι ένα ανώνυμο τρολ του διαδικτύου. Δεν υπάρχει περίπτωση οτιδήποτε απειλεί το πολίτευμα να πέσει κάτω. Δεν μπορεί κάποιοι κρυπτόμενοι να σπιλώνουν ανθρώπους. Γνωρίζουν ότι αυτή η αρένα είναι επικίνδυνη», πρόσθεσε.
«Η κ. Ακρίτα έκανε χυδαία συρραφή αναρτήσεων από συγκεκριμένα κέντρα που είναι στο διαδίκτυο και επιτίθενται στη ΝΔ» είπε ο κ. Μαρινάκης.
Καταλήγοντας τόνισε: «Όχι οικογένειες, όχι συζύγους, όχι παιδιά. Η Ελλάδα έχει κατοχυρώσει εδώ και 50 χρόνια…Ο κόσμος έχει προβλήματα θέλει να δει τι κάνουμε και έχουμε φτάσει στο σημείο. Είναι αυτονόητο ότι θα προχωρήσει όλη η νομική διαδικασία. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα όριο σε αυτόν τον βούρκο. Αν δεν είχαμε το παράδειγμα του 2012-2015 2015-2019 και είδαμε που οδήγησε αυτός ο βούρκος»
- Πώς η κλιματική αλλαγή οδήγησε σε διπλασιασμό των κρουσμάτων χανταϊού - Οι «κόκκινες περιοχές»
- «Αλληλοκαρφώματα» και σενάρια εκλογών: Ποιοι εκτοξεύουν φίλια πυρά στον Δένδια
- Ο απρόβλεπτος Τραμπ: Οι συγκρούσεις με Ευρώπη και ΝΑΤΟ θα παραμείνουν και μετά τον πόλεμο στο Ιράν
- Metallica στο ΟΑΚΑ: Metal... συρτάκι και «δεν χωράς πουθενά» - Η επική, made in Greece, στιγμή του live