Κασσελάκης: Ξεκίνησε την περιοδεία του για τις ευρωεκλογές από τα Χανιά
NewsroomΑπό τα Χανιά ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κρήτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης. Πριν λίγη ώρα είχε συνάντηση με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, στην οποία τον συνόδευαν ο Παύλος Πολάκης και ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Ο κ. Κασσελάκης έκανε λόγο για ένα κόμμα που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και είναι συμπαγές.
«Συγκίνηση να βρίσκομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου»
«Τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου δίπλα στους ανθρώπους με τους οποίους αρχίσαμε το ταξίδι αυτό πριν από 6 μήνες. Πριν από την εκκίνηση της καμπάνιας μου βρέθηκα με τον Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά, τότε που οι εποχές ήταν δύσκολες με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα και θυμάμαι την αγάπη από τα Χανιά για το ΣΥΡΙΖΑ, την αγάπη από τον προοδευτικό κόσμο. Έχουμε περάσει από διάφορα στάδια, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναταχθεί και όπως διαπιστώνετε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα», τόνισε.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι το κόμμα σήμερα είναι πιο συμπαγές από ποτέ κι ότι είναι ανανεωμένο «στο ιδεολογικό του στίγμα, είναι ξεκάθαρος και αρχίζουμε την πορεία μας για τις ευρωεκλογές με μία καινοτόμα διαδικασία με τα προκριματικά ψηφοδέλτιά μας που άλλο κόμμα δεν τολμάει να κάνει. Μόνο εμείς απευθυνόμαστε στα μέλη για να έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και όχι ο πρόεδρος με την κλίκα του, ανθρώπους που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν και σε επικράτεια και στις Βρυξέλλες. Μετά το φανταρικό μου ξεκινάμε από την Κρήτη».
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τον τέταρτο γνωστό τύπο μεταδοτικού καρκίνου στον κόσμο
- Μουντιάλ 2026: «Θα ανατινάξω τον Μέσι με τέσσερις βόμβες» - Οι τρομοκρατικές απειλές που ερεύνησε το FBI
- Φρίκη στην Κρήτη: Τουρίστας μπήκε σε κατάστημα και ρώτησε πόσο «κοστίζει» ανήλικο κορίτσι για να ασελγήσει πάνω του
- Marfin: «Δεν έχω καμία σχέση με την επίθεση» λέει η 46χρονη - Τι αποκάλυψε στους αστυνομικούς