ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε απόψε την αρχή του τέλους του
Newsroom«Τα συγχαρητήριά μας στην Νέα Δημοκρατία για τα πεντηκοστά της γενέθλια, αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ρεσιτάλ ειλικρίνειας. Από το βήμα του συνεδρίου του κόμματός του, ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι αυτός και η κυβέρνησή του είναι πολιτικά ασταθείς. Γι' αυτό και παρακαλούσε συνεχώς για σταθερότητα, μη μπορώντας να κρύψει την προεκλογική του ανασφάλεια», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Ο αρχηγός της ΝΔ περιέγραψε μια ειδυλλιακή χώρα, στην οποία προφανώς ζει μόνο ο ίδιος και οι "φίλοι" του. Τη διάλυση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας τις βάφτισε ως "μεταρρυθμίσεις", ενώ δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε μισή λέξη σχετικά με τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών, ακολουθώντας την τακτική του μπαζώματος, την οποία γνωρίζει άριστα, άλλωστε», σημειώνει και καταλήγει:
«Η διολίσθησή του έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει "εισαγόμενο" έναν απόδημο Έλληνα, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος απέναντι σε ένα καταφανώς παγωμένο ακροατήριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε απόψε την αρχή του τέλους του».
- Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
- Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
- «Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση