Παρασκευαΐδης: «Αν η παρακολούθηση Ανδρουλάκη έγινε για εθνικούς λόγους, καλώς έγινε»
NewsroomΑίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση που έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των παρακολουθήσεων.
Ο βουλευτής Λέσβου, μιλώντας στο κανάλι της Βουλής, είπε ότι αν συνέτρεχαν εθνικοί λόγοι, -όπως υποστηρίζει δηλαδή η κυβέρνηση- καλώς έγινε η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ.
Ειδικότερα, ερωτηθείς αν ο Νίκος Ανδρουλάκης θα αποκαλύψει του λόγους για τους οποίους τον παρακολουθούσαν είπε «αν οι εθνικοί λόγοι είναι τέτοιοι δεν θα τους πει, είπαμε πάνω απ’ όλα είναι η πατρίδα, το εθνικό συμφέρον. Αν ήταν τέτοιοι οι λόγοι φυσικά δεν πρέπει να τους πει. Αν ήταν όμως λόγοι πονηροί, λόγοι που κοιτάμε να πιάσουμε για να εκβιάσουμε κάποιον, τότε πρέπει να τους πει, ότι με παρακολουθούσε για να βρει κάτι να με εκβιάσει για πολιτικά θέματα».
Στη συνέχεια συμφώνησε με τον δημοσιογράφο ότι καλώς παρακολουθούσαν τον Νίκο Ανδρουλάκη, αν το έκαναν για το εθνικό συμφέρον, προσθέτοντας πως «έπρεπε να είχαν γίνει ορισμένες διαδικασίες, που δεν γινόντουσαν. Είναι τέτοια τα συστήματα των παρακολουθήσεων, είναι ξένες εταιρείες δεν ξέρω ακριβώς πώς γίνεται η κατάσταση αλλά πρέπει να προσέχουμε και να σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των άλλων».
Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 9.45-10.45 του βίντεο.
- Η μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, η προσεκτική στάση του Μαξίμου για τον Καραμανλή και οι «χτυπητές» παρουσίες προς τιμήν του Βενιζέλου
- Ryanair: Σιγή ασυρμάτου από την κυβέρνηση παρά τις... αναταράξεις στη Θεσσαλονίκη - Το τεστ αντοχής και η αβεβαιότητα
- Δολοφονία στην Κρήτη: Η μοιραία ενέδρα στον 21χρονο Νικήτα και ο εφιάλτης της βεντέτας
- Τι θα συζητηθεί σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ: Το κρίσιμο timing της συνεδρίασης, τα… παράπονα και τα μηνύματα