ΠΑΣΟΚ: Εκτός της ΚΟ ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΜε απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Οι λόγοι της απόφασης
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια υπόθεση από το 2014 όταν δεν είχε την βουλευτική ιδιότητα και εργαζόταν ως ψυχίατρος.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία, να έκανε παράνομες συνταγογραφήσεις υπό την ιατρική του ιδιότητα, σε πρόσωπα που δεν την είχαν ανάγκη. Η επιτροπή Δεοντολογίας αναμένεται να συνεδριάσει αύριο το πρωί στις 11 ενώ και το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την Χαριλάου Τρικούπη, θα υπερψηφίσει την άρση ασυλίας του προκειμένου ο κ. Μπαράν Μπουρχάν να βρεθεί ενώπιον του φυσικού δικαστή του.
- Ιστορικό ντοκουμέντο: Αδημοσίευτες φωτογραφίες Έλληνα ναύτη μέσα από την κορβέτα «Κριεζής» κατά την απόβαση στη Νορμανδία
- «Πήγε να σφάξει μια γυναίκα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Ακρόπολη
- «Πρωταγωνιστές» της φετινής ΔΕΘ ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι: Τι θα μπει στο καλάθι
- Ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας: Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατικό - Καρέ καρέ η στιγμή σε βίντεο