Πολιτική|02.05.2024 18:11

Κασσελάκης: Επισκέφτηκε τη Βαρβάκειο Αγορά και συνομίλησε με καταστηματάρχες

Newsroom

Περιοδεία στη Βαρβάκειο Αγορά έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν αναχωρήσει για την Κέρκυρα όπου θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα. Ο ίδιος μιλώντας με καταστηματάρχες μίλησε για το θέμα της ακρίβειας τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους επαγγελματίες.

«Η αξιοκρατία λείπει στη χώρα μας»

Συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και έστρεψε τα πυρά του στην κυβέρνηση για έλλειψη μέτρων αντιμετώπισης της ακρίβειας

«Η αξιοκρατία λείπει στη χώρα μας, η ατιμωρησία κυριαρχεί» τόνισε ενώ πρόσθεσε αργότερα «καταθέσαμε πρόταση στη Βουλή για τη μείωση του ΦΠΑ για το ρεύμα να μπει φρένο στην κερδοφορία. Καταθέσαμε δέκα προτάσεις και η Νέα Δημοκρατία απλά θα τα απορρίψει ως συνήθως».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την Μ. Τετάρτη κατέθεσε πρόταση νόμου 12 σημείων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και αισχροκέρδειας, με μέτρα που αφορούν μεταξύ άλλων τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα στο χαμηλότερο επιτρεπόμενο επίπεδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη θέσπιση μηδενικού συντελεστή ΦΠΑ από την χονδρική έως το ράφι για 6 μήνες, για άλευρα, δημητριακά, γαλακτοκομικά, αυγά, έλαια, λαχανικά και για βρεφικά είδη και τη διατροφή με δυνατότητα παράτασης για άλλους 6 μήνες.

ΣΥΡΙΖΑΣτέφανος ΚασσελάκηςΠάσχαειδήσεις τώρα