Πολιτική
|
04.05.2024 13:20
Παππάς: Ο Xατζηδάκης μιλά για λεφτόδεντρα ΣΥΡΙΖΑ όταν υπάρχουν 4 δισ. υπερπλεόνασμα στο κράτος, 10 δισ. κέρδη στο χρηματιστήριο
Newsroom«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει το δόγμα ‘μισό αρνί, μισή τιμή' ως άμυνα του καταναλωτή στην ακρίβεια, αφού η ίδια αρνείται να μειώσει τους έμμεσους φόρους», σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομικών και Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας συνέντευξη του Κωστή Χατζηδάκη σε κυριακάτικη εφημερίδα. .
Αναφέρει σε σχόλιο του ότι «ο κ. Χατζηδάκης μιλά για ‘λεφτόδεντρα' του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όταν υπάρχουν: 4 δισ. ευρώ υπερπλεόνασμα του 2022 και του 2023. 10,3 δισ. ευρώ κέρδη των εισηγμένων στο χρηματιστήριο στο ‘απυρόβλητο'». «Μισή βούληση να είχε ο κ. Χατζηδάκης, μισό βήμα θα το έκανε για τη στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας», σχολιάζει.
Διαβάστε ακόμη
- Διήμερο «θρίλερ» στο Βερολίνο για την Ουκρανία - Γιατί απέχουμε αρκετά από την επίτευξη μίας συμφωνίας
- Συνελήφθη ο γιος του Ρομπ Ράινερ για τη δολοφονία των γονιών του - Του επιβλήθηκε εγγύηση 4 εκατ. δολαρίων
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
- Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πώς θα διεκδικήσετε αποζημίωση 10.000 ευρώ - Ποια η διαδικασία