Πολιτική|04.05.2024 13:20
Παππάς: Ο Xατζηδάκης μιλά για λεφτόδεντρα ΣΥΡΙΖΑ όταν υπάρχουν 4 δισ. υπερπλεόνασμα στο κράτος, 10 δισ. κέρδη στο χρηματιστήριο
Newsroom«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει το δόγμα ‘μισό αρνί, μισή τιμή' ως άμυνα του καταναλωτή στην ακρίβεια, αφού η ίδια αρνείται να μειώσει τους έμμεσους φόρους», σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομικών και Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας συνέντευξη του Κωστή Χατζηδάκη σε κυριακάτικη εφημερίδα. .
Αναφέρει σε σχόλιο του ότι «ο κ. Χατζηδάκης μιλά για ‘λεφτόδεντρα' του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όταν υπάρχουν: 4 δισ. ευρώ υπερπλεόνασμα του 2022 και του 2023. 10,3 δισ. ευρώ κέρδη των εισηγμένων στο χρηματιστήριο στο ‘απυρόβλητο'». «Μισή βούληση να είχε ο κ. Χατζηδάκης, μισό βήμα θα το έκανε για τη στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας», σχολιάζει.
Διαβάστε ακόμη
- Οι αγρότες έστειλαν τη λίστα με τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη - Όλα όσα ζητούν
- Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»
- Σοκαριστική τροπή στο Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής - μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό στο νοσοκομείο
- Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας συναντιέται με τον οδηγό που σκότωσε τα τρία του παιδιά - «Σε έχω συγχωρέσει»