Ευρωεκλογές 2024 - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βορίδης να αντικαταστήσει το «παιδευόμασταν» με το «παιδεύαμε»
NewsroomΝα αντικαταστήσει το «παιδευόμασταν» με το «παιδεύαμε» καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Μάκη Βορίδη ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην κριτική που άσκησε στον Στέφανο Κασσελάκη.
«Όταν ο Κασσελάκης ήταν στην Αμερική και πλούτιζε, εμείς ήμασταν εδώ και παιδευόμασταν» είπε ο Μάκης Βορίδης, θέλοντας προφανώς να μας πείσει να αγνοήσουμε το παρελθόν», επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Όταν, όμως, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ βρισκόταν στην Αμερική κι εργαζόταν ασταμάτητα σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό τομέα για να πετύχει τους στόχους του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διοριζόταν με … προτροπή του πατέρα του στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, με 10.000 τον μήνα για να κάνει το αγροτικό του προτού ασκήσει το κληρονομικό του δικαίωμα και στραφεί στην πολιτική», συνεχίζει
«Ο δε κ. Βορίδης κρατούσε τσεκούρια και προσπαθούσε να πείσει πως η χούντα και η πολιτική της ήταν επιτυχημένη. Αυτό “προτού αλλάξει απόψεις”. Όπως ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει», καταλήγει.
- Μάχη σε τρία μέτωπα για να περιοριστεί η φωτιά της Δυτικής Αττικής - Τεράστια η καταστροφή - Live ενημέρωση
- Μπλόκο στον διαγωνισμό της ΣΤΑΣΥ για τις νέες ηλεκτρονικές πινακίδες του ΗΣΑΠ
- «Πόλεμος ή συμφωνία;» Οι Ιρανοί προσπαθούν να διαβάσουν τις κινήσεις του Τραμπ - «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο»
- Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα; - Έχουμε δικτατορία ανόητε…