Φρέντι Μπελέρης: Νέα αναβολή στη δίκη λίγο πριν τις Ευρωεκλογές
NewsroomΝέα αναβολή της δίκης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας και υποψήφιου Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Φρέντι Μπελέρη, αποφάσισε η αλβανική Δικαιοσύνη.
Ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος παραμένει έγκλειστος στις αλβανικές φυλακές εδώ και 13 μήνες, θα δικαστεί στις 14 Ιουνίου -εκτός εάν το δικαστήριο αποφασίσει νέα αναβολή-.
Γιατί πήρε νέα αναβολή η δίκη Μπελέρη
Σύμφωνα με το OPEN, σήμερα Παρασκευή εξεταζόταν σε δεύτερο βαθμό η υπόθεσή του εκλεγμένου δημάρχου, αλλά υπήρξε αναβολή λόγω απεργίας των δικηγόρων στη γειτονική χώρα.
Οι δικηγόροι διαμαρτύρονται για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε συνάδελφός τους. Πάντως, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής έχει δηλώσει ότι δεν περιμένει πολλά από αυτή τη δίκη καθώς οι δικαστικές Αρχές της Αλβανίας έχουν δείξει ότι είναι «υποκεινούμενες» από τον Έντι Ράμα.
Σήμερα αποφασίζεται ο νέος προσωρινός δήμαρχος Χειμάρρας
Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής, στο δημοτικό συμβούλιο της Χειμάρρας θα διεξαχθεί η συνεδρίαση για τον νέο προσωρινό δήμαρχο μετά την παραίτηση της Μπλερίνα Μπάλα.
- Οι αντιδράσεις της Αθήνας για F-35 και casus belli - Πώς «διαβάζει» την επόμενη ημέρα στα ελληνοτουρκικά
- Βίντεο ντοκουμέντο με το φλεγόμενο F-16 στη Ζάκυνθο: Ο χειριστής τρέχει να απομακρυνθεί
- «Συγγνώμη για την αμφίεση»: Όταν ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε με ρούχα για τένις σε εκδήλωση
- Η πάθηση που νομίζατε ότι είχε εξαφανιστεί, αλλά 96 εκατ. άνθρωποι θα διαγνωστούν με αυτήν τα επόμενα 25 χρόνια