«Έσπασε» την ποτοαπαγόρευση ο Θεοδωράκης
Αντώνης ΓκιόκαςΑυτές τις μέρες βρίσκεται στη Θεσσαλία, όπου έμαθα ότι χθες πέρασε από ένα από τα διασημότερα αποστακτήρια της περιοχής, εκείνο του Νίκου Κατσάρου, που δεν παράγει τη σπεσιαλιτέ της περιοχής, το τσίπουρο, αλλά ούζο, εδώ και τρεις γενιές. Βέβαια, από όσο γνωρίζω, ο Σταύρος δεν πίνει αλκοόλ σχεδόν ποτέ, οπότε δεν νομίζω να τον κέρασαν ούζο.
Ξέρω όμως πως τη Δευτέρα βρέθηκε στη Διάβα Καλαμπάκας και το Οινοποιείο «Λούδας», όπου τον υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες, Κωνστανίνος Λούδας και Ζαχαρούλα-Γιαβρούτα Λούδα, που είναι «φουλ» Ποτάμι. Μάλιστα, είχαν συγκεντρώσει και τριάντα παραγωγούς της περιοχής, για να συζητήσουν με τον Σταύρο τα προβλήματα τους. Το θέμα είναι ότι ο καθένας από αυτούς έφερε μαζί του και από κάποιο μεζέ και έγινε τσιμπούσι κανονικό! Εκεί ο επικεφαλής του Ποταμιού «έσπασε» την ποτοαπαγόρευση που έχει επιβάλει στον εαυτό του, δοκιμάζοντας τα τοπικά κρασιά. Τουλάχιστον δεν οδηγούσε...
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής