Μαρινάκης για την επίθεση έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: Η δημοκρατία και η δικαιοσύνη δεν τρομοκρατούνται
NewsroomΤην απερίφραστη καταδίκη εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, για τη βόμβα μολότοφ που τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/6), έξω από την οικία της προέδρου του Αρείου Πάγου, στην περιοχή του Παπάγου.
Όπως αναφέρει «η Δημοκρατία μας και οι πυλώνες της, όπως η Δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της, δεν τρομοκρατούνται» και προσθέτει «πως η άμεση σύλληψη των δραστών είναι απόλυτη προτεραιότητα των αρχών».
Η δήλωση
Καταδικάζουμε απερίφραστα την εγκληματική πράξη της επίθεσης με μολότοφ στο σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου από την οποία τραυματίστηκε και αστυνομικός.
Η Δημοκρατία μας και οι πυλώνες της, όπως η Δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της, δεν τρομοκρατούνται.
Η άμεση σύλληψη των δραστών είναι απόλυτη προτεραιότητα των αρχών.
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον αστυνομικό που τραυματίστηκε.
- Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
- «Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
- Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
- Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους