Πολιτική|03.07.2024 10:17
Σταϊκούρας «αδειάζει» Αυγενάκη: «Καταδικάζω οποιαδήποτε εκδήλωση βίας»
Αλέξανδρος Διαμάντης«Άδειασε» τον Λευτέρη Αυγενάκη ο Χρήστος Σταϊκούρας παρεμβαίνοντας στη Βουλή, μετά το σάλο που προκλήθηκε για την επίθεση του πρώην υπουργού, σε υπάλληλο, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Είχε προηγηθεί ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μ. Συντυχάκης, ο οποίος είχε καλέσει τον υπουργό Υποδομών να πάρει θέση για τον πρώην υπουργό.
«Καταδικάζω με απόλυτο τρόπο οποιαδήποτε εκδήλωση βίας σωματικής και λεκτικής. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει τοποθετηθεί για το θέμα», είπε ο κ. Σταϊκούρας.
Διαβάστε ακόμη
- Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
- «Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ
- Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z