Ρωμανός: Είναι ολοφάνερο πια πως ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς
NewsroomΓια «υποκριτική διαγραφή» του Παύλου Πολάκη κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, αναφέροντας πως «ο κ. Βελόπουλος έσπευσε να τον υποστηρίξει στοχοποιώντας τη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη».
«Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της υποκριτικής διαγραφής Πολάκη, ο κ. Βελόπουλος έσπευσε να τον υποστηρίξει στοχοποιώντας τη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με την κα Συρεγγέλα», αναφέρει αρχικά σε ανακοίνωσή του.
«Είναι ολοφάνερο πια πως ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές της χυδαιότητας και του ακραίου λαϊκισμού. Εξάλλου, η ίδια συμμαχία πρωταγωνίστησε την περίοδο 2015-2019, της οποίας προφανώς κάποιοι νιώθουν συνεχιστές», προσθέτει.
Τέλος, σημειώνει ότι «όσον αφορά στην υποκρισία μιας διαγραφής που έγινε για τα μάτια του κόσμου, τα όσα είπε ο κ. Κασσελάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μόνο που δεν ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Πολάκη, είναι ενδεικτικά».
- Δραματικό βίντεο από το ναυάγιο στην Κερύνεια: Καρέ καρέ η μάχη των επιβατών μετά την ανατροπή του σκάφους
- Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Ήταν μαχαιρωμένο πάνω από 10 φορές
- Τέλος εποχής: Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Εθνική Αργεντινής
- «Μπλόκο» σε ChatGPT, Roblox και Reddit: Εντάσσονται στο αυστηρότερο ρυθμιστικό καθεστώς της ΕΕ