Πολάκης σε Τασούλα: Πάρε πίσω τα περί «χυδαίου ζήτουλα προσοχής»
NewsroomΤην έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν σύμφωνα, τα όσα είπε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας την περασμένη Πέμπτη, μετά την επίθεση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο κ. Τασούλας, σε δηλώσεις του μετά το επεισόδιο, είχε ανακοινώσει πως θα περικοπεί στο μισό ο βουλευτικός μισθός του κ. Πολάκη και τον χαρακτήρισε «χυδαίο ζήτουλα προσοχής». Αυτή ακριβώς η αναφορά φέρεται να ενόχλησε σφόδρα τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τελικά κατάφερε να συναντήσει σήμερα τον Κώστα Τασούλα τυχαία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thefaq που επιβεβαίωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο κ. Πολάκης ζήτησε από τον κ. Τασούλα να πάρει πίσω τα περί «χυδαίου ζήτουλα προσοχής». Είναι άγνωστη η αντίδραση του προέδρου του Κοινοβουλίου, πάντως όπως μετέδωσε ο Χρήστος Τσιγουρής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, σε επικοινωνία του σταθμού με τον κ. Τασούλα, ο δεύτερος απάντησε «ουδέν σχόλιον».
- Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
- Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
- Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
- «Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου