Μαρινάκης για Κασσελάκη: Τα μεγάλα λόγια για το κράτος δικαίου βούλιαξαν στον βυθό μιας παράνομης πισίνας
NewsroomΤο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» με βάση το οποίο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έφτιαξε παράνομη πισίνα στο σπίτι του στις Σπέτσες σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σε δήλωσή του.
Όπως αναφέρει «τα μεγάλα λόγια για το κράτος δικαίου βούλιαξαν στον βυθό μιας παράνομης πισίνας».
Η δήλωση Μαρινάκη
Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αποκαλύπτει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ είχε εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατασκεύασε αυθαίρετη και παράνομη πισίνα στο σπίτι του στις Σπέτσες.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που αγνόησε τις διατάξεις του νόμου (τον οποίο είχε θεσπίσει η κυβέρνηση Τσίπρα) που απαγορεύει συμμετοχή σε εξωχώριες εταιρείες.
Είναι ο πολιτικός αρχηγός που βγάζει κηρύγματα για τη Δημοκρατία μας και τους θεσμούς από τα σοκάκια της Μυκόνου, τη στιγμή που κάνει τα στραβά μάτια σε εκ νέου προγραφές δημοσιογράφων και δικαστών από το αγαπημένο στέλεχος του κόμματός του, που φοβάται να διαγράψει.
Είναι ο πρόεδρος του κόμματος των αμετάκλητα καταδικασμένων από τη Δικαιοσύνη που της επιτίθενται, όταν δεν τους αρέσουν οι αποφάσεις της.
Με λίγα λόγια, όταν τα μεγάλα λόγια για το κράτος δικαίου βούλιαξαν στον βυθό μιας παράνομης πισίνας.
- Τα μηνύματα της επίσκεψης Μακρόν στην Αθήνα: Το «μενού» της σημερινής συνάντησης στο Μαξίμου
- Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την παραχώρηση των 22 κρατικών αεροδρομίων - Ποια βγαίνουν στο «σφυρί»
- Συνεχίζονται οι δωρεάν εξετάσεις και μετά το Ταμείο Ανάκαμψης - Ποιες θα χρηματοδοτηθούν από το υπουργείο Υγείας
- Μην πεις ότι δεν ήξερες: Τι διαβάζουμε και πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο 25 Απριλίου