Αποστολάκης προς Τουρκία: Ισχύει αυτό που λέει το Διεθνές Δίκαιο
Newsroom«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Η πραγματικότητα είναι όμως αυτό που ισχύει και αυτό που λέει το Διεθνές Δίκαιο και οι Συνθήκες».
Αυτά δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχολιάζοντας την τελευταία προκλητική στάση της Τουρκίας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης κατά τη σημερινή επίσκεψη του στο ακριτικό Καστελόριζο, τη νήσο της Ρω και τη Στρογγυλή.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σχολιάζοντας την ψυχραιμία με την οποία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Καστελόριζου τις τουρκικές προκλήσεις, υπογράμμισε ότι «καλά κάνουν οι άνθρωποι και είναι ψύχραιμοι και αισθάνονται σιγουριά. Εμείς λαμβάνουμε όλα τα μετρά που χρειάζονται και γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει» και πρόσθεσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως δουλειά των ενόπλων δυνάμεων είναι να δίνουν την αίσθηση ασφάλειας σε όλους τους πολίτες και κυρίως στους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας.
- Γρίφος η τύχη του Λαριτζανί: Διαψεύδει τον θάνατό του το Ιράν - Νέοι βομβαρδισμοί στη Βηρυτό
- Νέα προθεσμία πήρε ο 23χρονος για τη δολοφονία του Κλεομένη - «Υπάρχει ομερτά» καταγγέλλει η οικογένεια του 20χρονου
- Αφού δηλητηρίασε τον σύζυγό της, έγραψε παιδικό βιβλίο για το πένθος: Η ιστορία της «μαύρης χήρας», Κούρι Ρίτσιν
- Σκάνδαλο στα social media μετά τα Όσκαρ 2026: Σκουπίδια στο Dolby Theatre και αντιδράσεις για υποκρισία των σταρ