Γκλέτσος: Ναι, θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μπορώ να ανταποκριθώ
Newsroom«Παρών για τον ΣΥΡΙΖΑ, την πατρίδα και την αριστερά» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. «Ναι, θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος για τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας στο Action24 υποστήριξε ότι «το βιογραφικό μου δικαιολογεί να πω και να γίνει απολύτως πιστευτό ότι δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες και ατζέντα. Έχει να κάνει με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια περιδίνηση και έχει να κάνει με το ότι θέλουμε να βάλουμε πλάτη».
«Θέλουμε να βάλουμε πλάτη για την ενότητα και την επόμενη ημέρα», πρόσθεσε ο κ. Γκλέτσος.
«Βεβαίως επειδή οι αριθμοί και τα μαθηματικά μου επιτρέπουν να πω ότι εάν οι σύντροφοί μου και η βάση το θέλει θα μπορώ να ανταποκριθώ και σε αυτό το εγχείρημα να είμαι ο επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε.
Στο ερώτημα αν διαθέτει τον απαραίτητο μηχανισμό για να εκλεγεί, απάντησε με νόημα «έχω κάνει 7 εκλογές στην αυτοδιοίκηση, έχω κατεβάσει και δικό μου κόμμα με 1,75% στην επικράτεια σε 40 ημέρες, σου λέει κάτι αυτό;».
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της