Πολιτική
|
04.10.2024 12:17
Νέα Δημοκρατία: Απόντες Καραμανλής και Σαμαράς από την εκδήλωση για τα 50 χρόνια
NewsroomΜήνυμα δια της απουσίας τους στέλνουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της ΝΔ δεν θα συμμετάσχουν στους σημερινούς (4/10) εορτασμούς για τα 50 χρόνια της ΝΔ που θα πραγματοποιηθούν στη Ρηγίλλης, καθώς είναι γνωστό πως το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις των δύο με τον πρωθυπουργό βρίσκονται στο ναδίρ.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας. Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς και με τους δύο προκειμένου να τους καλέσει στη σημερινή εκδήλωση.
Διαβάστε ακόμη
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης