Πολιτική|09.10.2024 20:37
Ο Κασσελάκης στη Νέα Σμύρνη - «Μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί, η βάση είναι μαζί σου» του έλεγαν
NewsroomΘερμής υποδοχής έτυχε ο Στέφανος Κασσελάκης στη Νέα Σμύρνη, όπου είχε δώσει «ραντεβού» με υποστηρικτές του και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει και των επερχόμενων διαδικασιών στο κόμμα.
«Στέφανε θυμήσου, η βάση είναι μαζί σου»
Δεκάδες πολίτες πλησίασαν τον Στέφανο Κασσελάκη για να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ όταν έφτασε μπροστά από το καφέ όπου είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση άρχισαν να φωνάζουν «Στέφανε θυμήσου, η βάση είναι μαζί σου».
Άλλοι προέτρεπαν τον Στέφανο Κασσελάκη να «μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί» και διατράνωναν ότι «μέχρι το συνέδριο είσαι ο πρόεδρός μας», με τον ίδιο να δίνει ραντεβού στην κάλπη, λέγοντας όμως ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε ακόμη
- Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
- Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
- Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
- Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του