Πολιτική|13.10.2024 23:00
Γεραπετρίτης: Στο Λουξεμβούργο τη Δευτέρα για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
NewsroomΣτο Λουξεμβούργο θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου περιλαμβάνονται η κρίση στη Μέση Ανατολή και ο πόλεμος στην Ουκρανία.
Πέραν τούτων θα συζητηθούν, επίσης, οι εκλογές στη Γεωργία και τη Μολδαβία, η κατάσταση στο Κέρας της Αφρικής και τη Βενεζουέλα, καθώς και οι σχέσεις Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί γεύμα εργασίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών της ΕΕ και του υπουργού Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, David Lammy.
Διαβάστε ακόμη
- Χάκερ μετατρέπουν ψυγεία σε φούρνους: Η Ευρώπη μπροστά στο κίνδυνο μιας «πανδημίας κυβερνοεπιθέσεων»
- Μαραθώνιος: Νικητής με ρεκόρ ο Μαναζότ Σιγιούμ Ταφέρι - Πρώτος Έλληνας ο Σταμούλης
- Μακελειό στην Πολωνία: Τα κίνητρα και το προφίλ του ακροδεξιού δράστη στο μικροσκόπιο των αρχών
- Θεσσαλονίκη: Χλιδάτη ζωή και βίλες για τα μέλη του κυκλώματος φοροδιαφυγής - Αναζητούνται κι άλλα πρόσωπα