Πολιτική|18.04.2019 16:51
Κώστας Σόμμερ: Με την Ένωση Κεντρώων στις ευρωεκλογές
NewsroomΗ Ένωση Κεντρώων ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ηθοποιού Κώστα Σόμμερ στις ευρωεκλογές 2019.
Ο γνωστός ηθοποιός συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη και οι δύο άντρες αποφάσισαν τη συμμετοχή του στις ευρωεκλογές.
Και ο Γιώργος Ρωμανιάς υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων
Ο εργατολόγος Γιώργος Ρωμανιάς, ο οποίος πριν από περίπου ένα μήνα είχε ανακοινώσει την ίδρυση κόμματος από κοινού με τον Αλέξη Μητρόπουλο, θα είναι τελικά υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων, στο πλευρό του Βασίλη Λεβέντη.
Η υποψηφιότητα ανακοινώθηκε σε συγκέντρωση που είχε στον Πειραιά ο Βασίλης Λεβέντης το βράδυ της Τετάρτης, στην οποία παραβρέθηκε και ο κ. Ρωμανιάς.
Διαβάστε ακόμη
- Πόσο κοντά είναι η συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν; Οι «ρωγμές», το κακό σενάριο και τα επόμενα βήματα
- «Τον ήθελαν από το 2019»: Η τηλεφωνική απειλή που «πρόδωσε» τον 42χρονο «Τίτι» στο Μικρολίμανο
- Η χειρότερη τραγωδία στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: Μετά από 62 χρόνια ακόμα αναζητούνται ευθύνες
- Μυστήριο στο σαφάρι: Τουρίστες βρέθηκαν να επιπλέουν νεκροί σε λίμνη με κροκόδειλους