Συνάντηση στελεχών της ΝΔ με τον Αμερικανό πρέσβη Πάιατ
Σπύρος ΜουρελάτοςΟι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης και οι Τομεάρχες Εξωτερικών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, Πολιτισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, Υγείας κ. Βασίλης Οικονόμου και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας συναντήθηκαν σήμερα με τον Πρέσβη των ΗΠΑ κ. Τζέφρυ Πάιατ.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Πάιατ και είχε ως αντικείμενο μια ευρεία ενημέρωση, αλλά και ανταλλαγή απόψεων επί της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας - ΗΠΑ και των προοπτικών της.
Συζητήθηκαν θέματα διμερών σχέσεων με έμφαση στην οικονομία, τις επενδύσεις την εξωτερική πολιτική, την ενέργεια, τον πολιτισμό, και τη συνεργασία στον τομέα της υγείας.
Από πλευράς ΝΔ τονίστηκε η σημασία που δίνει τόσο ως αντιπολίτευση σήμερα, όσο και ως κυβέρνηση αύριο στη διεύρυνση και εμβάθυνση της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας-Ηνωμένων Πολιτειών.
- Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από το μακελειό σε παραλία - «Στοχευμένο χτύπημα σε Εβραίους» λέει το Ισραήλ
- Σε απόγνωση γονείς στο Τρίγωνο Έβρου: Χωρίς παιδικό σταθμό 17 ακριτικά χωριά - Σκέφτονται να στείλουν τα παιδιά τους στη Βουλγαρία
- Παραλίγο τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου αγνόησε τις μπάρες και διέσχισε σιδηροδρομική διάβαση ενώ πλησίαζε τρένο
- Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο ethnos.gr: «Η απώλεια είναι από τις χειρότερες λέξεις του ελληνικού λεξιλογίου»